Trombonisten gezocht voor project met Codarts-bigband

Delft Junior Bigband zoekt trombonisten voor het project The Clash of the Bigbands (31 oktober): een samenwerkingsproject met Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Delft Junior Bigband zal die dag samen met de Codarts bigband repeteren (deels in secties) onder leiding van gerenommeerde Codarts-docenten zoals Ilja Reingoud (trombone), Simon Rigter (saxofoon), Jan van Duikeren en Jarmo Hoogendijk (trompet). We studeren die dag een aantal arrangementen in van Ilja Reingoud, die deze stukken ook zal dirigeren. We sluiten de dag af met een spetterend concert met Codarts bigband clashing Delft Junior Bigband, waarbij iedereen van harte welkom is!

Delft Junior Bigband is een jeugdbigband voor jong talent tussen 10 en 20 jaar en  maakt op hoog niveau muziek waar de energie van af spat! Voor dit unieke samenwerkingsproject met Codarts hebben we nog plaats voor enthousiast en gemotiveerde trombonisten. De dag biedt trombonisten de unieke kans om eens mee te lopen op het conservatorium in Rotterdam en om bijzondere repetities bij te wonen onder leiding van Ilja Reingoud, één van de leidende trombonisten, arrangeurs en bandleiders in Europa. Ilja is onder meer bekend als solist van de Metropole Orchestra en naast docent in Rotterdam ook gastdocent aan de conservatoria van Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Hij won diverse prijzen, waaronder de Edison Award (2009). Meer weten kijk op de website van Ilja Reijngoud.
Clash of the Bigbands vindt plaats op zaterdag 31 oktober, 9.30 tot 16.00 uur op het conservatorium in Rotterdam (naast Centraal Station). In aanloop naar deze dag repeteert Delft Junior Bigband iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur op de VAK, Westvest 9, Delft.

Interesse of meer weten? Stuur gerust een e-mail: info@delftjuniorbigband.nl of bel: 06- 2428 4275

Advertenties