Wij zijn op zoek naar jazz talenten!

Wij zijn op zoek naar jonge muzikale jazz talenten! Ben jij tussen de 10-20 jaar oud en ben jij klaar voor een nieuwe muzikale uitdaging? Dan moeten we jou hebben! Wij zijn op zoek naar:

  • 2x Tenorsaxofoons
  • 3x Trompetten
  • Trombones
  • 1x Gitarist
  • 1x Bassist

We repeteren op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 in het gebouw van de VAK centrum voor de kunsten aan de Westvest 9.

Eerder speelden wij op het International Bigband concours en werkten we samen met de Delftse fluitist Ronald Snijders en de saxofonist Benjamin Hermans. Ook ontvingen we de aanmoedigingsprijs op het Prinses Christina Concours 2016. Daarnaast speelden we op verscheidene grote jazzfestivals, waaronder Delft Jazz Festival, en maakten we al twee keer een internationale tour naar Aarhus (Denemarken). Kijk ook eens rond op deze website of op onze facebookpagina.

Ben of ken jij iemand die deze uitdaging aandurft, toffe optredens wil, klaar is voor samenwerkingen met professionele jazzmuzikanten uit het hoogste register van de Nederlandse jazzscene en wie weet een internationale tour wil maken? Neem dan contact op met onze dirigent Søren Ballengaard via (+31)(0)6 2428 4275
Een keer vrijblijvend komen kijken of meespelen, kan natuurlijk ook!