Instroomrepetities: kom maandelijks meespelen met ons!

Wij zijn een band van jonge muzikale (jazz)talenten van 10-22 jaar oud. De band is opgericht om jonge muzikanten zoals jij de kans te geven om goed te leren samen spelen en improviseren. Maar vooral om samen supergave muziek te maken! Eerder werkten we samen met Ronald Snijders en Benjamin Hermans. Ook speelden we onder meer in de North Sea Jazz Club, op het Prinses Christina Jazzconcours (waar we de aanmoedigingsprijs wonnen), het International Bigband concours en op tal van jazzfestivals. Daarnaast maakten we twee keer een internationale tour naar Aarhus (Denemarken) waar we speelden op het Aarhus Jazzfestival. De laatste keer, afgelopen zomer, volgden we een masterclass-programma aan het Aarhus Conservatorium (zie ook ons nieuwsarchief voor meer informatie).

Instroomrepetitie
Het is dit seizoen mogelijk om iedere maand gratis aan een zogenaamde ‘instroomrepetitie’ van de bigband me te doen. Je repeteert dan mee tijdens een reguliere repetitie (woensdag 19.00 – 20.30 uur) en speelt dan samen met de andere leden van de band. De stukken zijn dan iets eenvoudiger dan het repertoire dat de band normaal speelt, zodat je langzaam kunt wennen aan het spelen in een bigband en al snel lekker mee kunt spelen.

We zouden het heel erg leuk vinden als je mee komt doen aan deze instroomrepetities! Het is bovendien goed voor je muzikale ontwikkeling. De repetities zijn op:

  • 25 oktober 2017
  • 22 november 2017
  • 20 december 2017
  • 31 januari 2018
  • 28 februari 2018
  • 28 maart 2018
  • 18 april 2018
  • 23 mei 2018
  • 27 juni 2018.

Wil je meer weten of je opgeven: Mail of bel dan naar Søren Ballegaard, bandleider via soren@ballegaard.dk of 06 24 28 42 75.