Sponsoring

Delft Junior Bigband is een initiatief van De VAK, centrum voor de kunsten in Delft. De VAK faciliteert de bigband door het tegen een beperkte vergoeding beschikbaar stellen van oefenruimte, de bandleider en bladmuziek. De Delft Junior Bigband heeft de ambitie om zowel binnen als ook buiten Delft optredens van een zeer hoog niveau te verzorgen. Om dit mogelijk te maken zoeken wij sponsoren die helpen om het volgende te realiseren:

  • de aanschaf van materialen en kleding voor een uniforme en professionele uitstraling en voor promotie, zoals muziekstandaards, banners, kleding en flyers;
  • het laten arrangeren van een aantal muziekstukken (partituren) die speciaal voor Delft Junior Bigband op het juiste niveau zijn geschreven of bewerkt;
  • optredens buiten Delft mogelijk te maken door bij te dragen in kosten voor bijvoorbeeld vervoer en de huur van een geluidstechnicus.

Wat heeft Delft Junior Bigband u te bieden?
Gaat u dit muzikale avontuur met de bigband aan, dan houden wij u op de hoogte van hun optredens en nodigen we u uit voor speciale concerten. Daarnaast vermelden we natuurlijk uw naam of logo op de website. Door uw naam of bedrijf te verbinden aan Delft Junior Bigband laat u bovendien zien dat u wilt investeren in getalenteerde jongeren en hen wilt helpen een spurt te maken in hun muzikale ontwikkeling.

Contact
Wilt u meer weten over sponsormogelijkheden? Neem dan contact op

  • Heleen Platschorre (stichting Vrienden van DJBB i.o) via 06 49738144 of heleen@platschorre.nl
  • Søren Ballegaard (bandleider) via 06 2428 4275 of info@delftjuniorbigband.nl

U kunt ook eenmalig een donatie doen.

Huidige sponsors

Momenteel hebben wij de volgende hoofdsponsors.


shdj-logo-email-RGBPrins-Bernhard-Cultuurfonds_RGB_logo-800x846pxhttp://www.gilleshondiusfoundation.org)

224404_203088636411103_6344216_n

Rabobank Zuid-Holland Midden

 

Kijk ook op de volgende pagina voor een overzicht van alle sponsors. Word ook vriend van ons.